محققان عطری با قدمت 3500 ساله را استشمام کردند
یک تیم تحقیقاتی موفق به انتشار یک عطر باستانی با قدمت 3500 سال شدند.
باربارا هوپر، محقق باستان شناسی زیست مولکولی، رهبر تیم تحقیقاتی، بر اساس یک مقاله تحقیقاتی که او از طریق حساب رسمی خود در مورد “بوی جاودانگی” در مومیایی کردن مصریان باستان به اشتراک گذاشته است، بازتولید چیزی را اعلام کرد که “بوی جاودانگی” استفاده می شود. پلت فرم X.
>
این مطالعه نشان داد که “بوی جاودانگی” که بازسازی شد، متعلق به یک نجیب زاده مصری باستان به نام Cenetay بود و اشاره کرد که شامل موم زنبور عسل، روغن نباتی و صمغ درخت و سایر مواد تشکیل دهنده این عطر است. در طول مومیایی کردن استفاده می شود.
او اشاره کرد که با ارسال سریع از 1450 قبل از میلاد تا 2023، رایحه منحصربهفرد دوباره با تکنیکهای تحلیلی پیشرفته ایجاد شد، که نشان میدهد این تکنیکها مواد شیمیایی را جدا میکنند و مادهای را که از آن ایجاد شدهاند شناسایی میکنند.
تیم تحقیقاتی، در تجربه منحصر به فرد خود، بر تجزیه و تحلیل بقایای مومیایی که در دو کوزه مورد استفاده در مومیایی کردن سنتای استفاده شده است، اتکا کرد و توضیح داد که این مومیایی بیش از بیش از یک مقبره در دره پادشاهان مصر استخراج شده است. یک قرن پیش، و اکنون در موزه آگوست کستنر آلمان است. .
کریستین لوبین مصر شناس توضیح داد که ارزش این کار تحقیقاتی در این واقعیت نهفته است که درکی از مسیرهای تجاری تمدن باستانی ارائه می دهد، نه فقط فرآیند پیچیده مومیایی کردن.
نیکول بووین، محقق ارشد این پروژه گفت:
مواد تشکیل دهنده بلسان نشان می دهد که مصریان باستان از سنین پایین موادی را از خارج از قلمرو خود به دست می آوردند.
او اضافه کرد که تعداد مواد وارد شده در نرمکننده نیز اهمیت Senetnai را برجسته میکند و اشاره کرد که او یکی از اعضای کلیدی حلقه درونی فرعون بود.
در ایده شگفتانگیز خود، محققان از عطرساز فرانسوی Carole Calvey استفاده کردند که با محققان برای بازسازی عطری که در موزه Mosgard در دانمارک به نمایش گذاشته میشود، کار کرد.
محققان امیدوار بودند که عطر احیا شده، تجربه ای فراگیر و چندحسی را برای بازدیدکنندگان فراهم کند و جادوی مومیایی سازی مصر باستان را به آنها منتقل کند.
منبع: روزنامه احوال العالم