Valentino دو عطر جدید را به مجموعه Born in Roma معرفی می کند — متولد در رم (Born in Roma) اکستروز دونا و متولد در Roma . این عطرها دارای غلظت بالایی از روغنهای عطر هستند که آنها را بهویژه تند و گویا میکند.
متولد در رم (Born in Roma) اکسترادوز دونا
متولد در رم (Born in Roma) اکسترادوز دونا جوهر یک شب در رم را به تصویر می کشد – پر جنب و جوش و در عین حال معمایی. این رایحه با ترکیبی از توت سیاه آبدار باز می شود و شیرینی روشن و میوه ای به آن اضافه می کند. در نت میانی آن یک آکورد رم غنی است که احساس گرما و محاصره می کند. این ترکیب با وانیل نرم، غنی شده با ته رنگ خامه ای تکمیل می شود.
متولد در Roma Extradose Uomo
متولد شده در Roma Extradose Uomo منعکس می کند عظمت و ظرافت جاودانه شهر ابدی. این عطر با ترکیبی جسورانه از ادویه ها باز می شود و لحنی زنده و پویا ایجاد می کند. نتهای وتیور و اسطوخودوس وحشی در نت میانی آن، طراوت و عمق میبخشد. نت پایه با یک آکورد چوبی و دودی، که مردانگی قدرتمند و پیچیده را تراوش می کند، مشخص شده است.
* * *
متولد شده در رم اکسترادوز دونا خواهد بود در بطری های 30، 50 و 100 میلی لیتری موجود باشد، در حالی که متولد در Roma Extradose Uomo خواهد بود در اندازه های 50 و 100 میلی لیتری ارائه می شود.